Posuď knihu podle obalu #25

15. 3. 2015


Toto je knižní meme pořádané Syki z Knižního doupěte. Vyberte si jeden obal knihy, publikujte k němu stručnou anotaci knihy a řekněte svůj názor na knihu.

Pro tuto neděli vybírám:

Název: Jezero snů

Autor: Lisa Kleypas

Anotace: Alex Nolan je zahořklý cynik. Jeho bratři Sam  a Mark ještě stále věří v lásku, Alex je nad takové pošetilosti povznesen. Přece nebude riskovat zklamání kvůli jakémusi mlhavému příslibu štěstí! Mnohem lépe se cítí ve svém uzavřeném světě, kde je mu přítelem nejvěrnějším lahev whisky. Jenomže pak se mu jednoho večera před očima zjeví duch. A Alexe zachvátí hrůza, že právě překročil práh šílenství. Zoe Hoffmanová je něžná a romantická duše. Když se setká s nebezpečně přitažlivým Alexem, všechny instinkty jí napovídají, aby vzala nohy na ramena. Dokonce Jí to říká i samotný Alex. Avšak Zoe to nedokáže. Cosi ji na něm silně přitahuje a postupně Alexe dokonce přiměje, aby na svůj život nahlédl z jiného úhlu - a aby připustil, že láska není jen pro pošetilce. Ano, Zoe a Alex jsou jako slunce a stín. Někdy však stačí velmi málo, aby zahnalo temnotu. A třeba pak vyjde najevo, že láska nezná hranice, někdy dokonce ani prostor a čas...
Názor na knihu:
Hodně se mi líbí tato obálka. Anotace mě vůbec nezaujala, proto si ji nekoupím, ale je škoda, že nebudu mít v knihovničce tuto krásnou obálku. Na knihách je ale nejdůležitější příběh ne obálka, tak se s tím musím smířit, ale nebudu vyhazovat peníze jen kvůli obálce to je nesmysl. 

4 komentáře:

  1. Souhlasím :) Obálka je krásná, ale anotace nezaujala...

    OdpovědětVymazat
  2. Také souhlasím :) Obálka je moc pěkná, ale podle anotace to asi není ta pravá knížka pro mě..:)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥